12. feb, 2019

Cellegift dag for dag:

12. feb. 2019 Cellegift 2. årgang, 3. dose, dag 12 etter påfylling:

I går og i natt har vi hatt barnebarn med øreverk på besøk, så Torild og «Corra» har sovet på rommet sammen med han, mens jeg har boltret meg alene i dobbeltsenga!

Etter frokost startet dagen med møte i Selvikvillaen sammen med to fra bårhavma og en repr. fra kommunen.

Barnebarnet har vært ganske slapp og klengete på farmor denne gangen, så det passet godt å få et langt besøk av en gammel kompis!

 

Apropos gamle kompiser; følelsen av at de aller fleste gamle kompisene «skyr meg som pesten» er nokså betegnende på det å bli syk og ikke kunne være med på alt lenger. Jeg blir rett og slett ikke kontaktet eller invitert med på turer eller annet av den store gjengen som jeg var en del av og sammen med på alt mulig før.

Har jo dessverre måttet si nei til en del ting og det har nok ført til at det ikke er noen automatikk i bli invitert med lenger.

Det kan jo også hende at de var drit lei meg før jeg begynte å takke nei.

 

Rett etter jeg ble syk trodde jeg kanskje at en av kompisene hadde problemer med å forholde seg til meg og sykdommen, så jeg dro og besøkte han på jobben hans og fortalte at jeg var den samme som før, men med en «liten» sykdom. Han mente ikke han hadde noe problem med det, så jeg kunne ta det helt rolig.

Har nesten ikke vekslet et ord med han siden.....

 

Bare noen tanker som kom etter dagens besøk.

 

Det er vel ikke sykdommen som plager hodet mest......