15. feb, 2019

Cellegift dag for dag:

15. feb. 2019 Cellegift 2. årgang, 3. dose, dag 15 etter påfylling:

Fin form.

Ja Torild har blitt syk og er kvalm og uggen. Nå må jeg bare håpe at jeg slipper unna, for det ville ikke passet særlig bra nå når det er litt under 1 uke til evt. ny runde med gift.

Skal på korseminar fra i morgen - søndag og har sittet og fått litt orden på kormappa mi. Fikk en liten strekk på siste korøvelse for jeg (og flere) ikke hadde med oss alle notene vi skulle hatt. Nå er det ordnet og jeg regner med å få en stjerne i boka.😜

Ble ringt opp i går av noen som lurte litt på dette med Kreftforeningens Stafett for livet.

I Stafett for livet- Nye Asker som ble gjennomført på Spikkestad i august i fjor, hadde jeg som «fighter» det største laget med meg; med hele 80 personer.

Torild var i fjor som i år frivillig leder for alle «fighterne». Med et knippe engasjerte damer ble det holdt en mengde møter for å gjøre Stafett for livet kjent og få blest om arrangementet.

En «fighter» er en som har- eller har hatt kreft og stafetten er en markering for alle oss i ett døgn. Alle som er redd for å måtte løpe kan ta det helt med ro. Her kan man løpe, gå, krype eller trille, hovedsaken er å holde i gang stafettpinnen i 24 timer.

For meg som sipper og griner bare Dagsrevyen har noe litt dystert å melde, må si dette arrangementet rørte noe i meg. Vi hadde trykket opp gule T-skjorter med "Wiggonator" og Kreftforeningens logo på og når du ser alle de med "Wiggonatorskjorter" rundt stadion og inne i teamteltet vårt, kan du ikke bli annet enn rørt.

 I år vil dette foregå på Arnestad i Vollen 15.-16. juni og alle er velkomne!

I tillegg til alle våre venner og familie, deltok alle fra koret som ikke var opptatt på annet hold i stafetten.

Jeg sa forsiktig på en korøvelse at jeg nok ikke kom til å stille lag i år, men da fikk jeg høre det; «du stiller lag, vi ordner alt». Så sånn er det. I tillegg er mange av de som var med i fjor også nå involvert med store oppgaver med selve arrangementet, pluss flere gode naboer!

Bilder vedlagt: Åpningrunden og logoen til Stafett for livet Asker 2019, samt da jeg kom på første øvelse etter sommerferien og jeg hadde glemt hele greia - rørende?

Ja!