24. feb, 2019

Livet dag for dag:

23. og 24. feb. 2019:

Må oppsummere dag 2 og 3 etter siste påfylling av gift for det søsteren min ringte å klagde på at det ikke var noen oppdatering i går.

Gårsdagen gikk fint med mye sport på TV, jeg var flink og var på mølla i hurtig gange i lett motbakke i 20 min. og det er jeg godt fornøyd med. 

Torild var inne og besøkte barnebarnet uten meg for jeg er alltid litt redd for å bli smittet av han nå under cellegiftperioden. Ellers ble det mye forsking på nettet etter nye løsninger for å få til et varmeanlegg som kan få hytta varm før vi kommer opp og som holder, og er så stabilt at det funker de 5 - 6 gangene vi er der oppe i løpet av et år og trenger oppvarming. Ikke bare-bare å ha vannbåren varme i en stor hytte uten strøm og de fleste gangene vi har vært der oppe vinterstid har vi slått floker og fyret som ville h... i flere dager før det blir sånn noenlunde. Det går selvfølgelig også sekkevis med ved i stedet for diesel til å gi behagelig varme i gulv.

Nå har jeg lastet ned brukerveiledninger på alle mulige løsninger av varmekilder og for å ha kommunikasjonsmuligheter til disse hjemmefra.

Youtube er jo også en fin plass å sjekke når du er på søken etter ting du ikke har greie på...

Ringte også en leverandør i går og hadde en mengde spørsmål til han og det igjen endte med en lang mail med enda flere spørsmål og dokumentasjon han ba om å få tilsendt. Torild har i dag først løpt en tur med «Corra» 10-15 km og senere i dag ble det skitur på Dikemark. For meg ble det ikke så mye å lese og studere i dag, så det ble horisontalen på sofaen etter frokost og TV-sport, men fikk etterhvert «brekt» meg opp fra sofaen og har gjennomført samme «treningsturen» som i går. Jeg er veldig godt fornøyd med at jeg klarte det i dag for jeg er litt uggen. Har nokså mye erfaring med dette nå og vet at det blir tyngre i morgen og i overmorgen, men den som gir seg er en dritt.