28. feb, 2019

Livet dag for dag:

28. feb. 2019

For en natt dette ble! Var hes etter sangen i går kveld og halsen klødde og var irritert og jeg hostet i gjennom hele natten med et par omganger med hostesaft. Stakkars Torild sov vel kanskje enda dårligere enn meg og jeg fikk formaninger om hva jeg måtte gjøre i dag. Sto tidlig opp etter noe søvn på morgenen og frokosten ble fortært før det ble en hvil på sofaen igjen. I dag er været et helt annet enn i går og det var planlagt å være med Torild på en tur ut. Innen hun var klar (og jeg), begynte skistafetten og da kunne jeg selvfølgelig ikke bli med på tur. Etter stafettsølvet var det ikke mulig å finne på flere unnskyldninger for ikke å bli med på tur, så vi fikk oss en tur på litt over 6 km med en lang og seig oppoverbakke som jeg følte skulle ta livet av meg, men jeg kom meg rundt. Antrekket var basert på 9 varmegrader og var nok litt tynt og føltes kaldt og det var årsaken til at vi la turen den veien vi gjorde.

I dag kom det et nytt Båtmagasinet og det var en god del tykkere en den flisa som kom sist og jeg gleder meg nå til å lese det fra perm til perm. Torild snakker om at hun har lyst på en skitur nå, så da blir det nok det. For egen del kunne det jo vært tøft å kjørt på med en runde på mølla, men ... det ble en time på sofaen i stedet, he he.

I kveld fikk vi overraskende besøk av naboen også og det var veldig hyggelig. Vi hadde så mye å prate om at vi glemte å tilby kaffe, snakk om?

Både Torild og jeg er sånn passe lei av sport og repriser av det nå, så vi går tidlig til sengs i dag for å lese litt bok i stedet.

For egen del har det blitt mye båtkikking på finn.no i dag (og alle andre dager), men drømmebåten har ikke kommet for salg enda....

Bildet illustrerer kontrasten fra i går tidlig.