18. mar, 2019

Livet dag for dag

18. mars 2019:

Først og fremst, i dag skal jeg ikke bruke «sykt» som beskrivelse for noe voldsomt e.l., det ble mye av det i går ifølge Torild og hun har rett.

Helt ok natt og sånn passe tidlig oppe, frokost og en telefon til Gaupen-forhandler for å sjekke muligheten for levering av tilhenger før påske. Kl 09.20 fikk jeg tak i han som hadde lovet å ringe meg dersom de kunne levere tilhenger før uti mai måned. Jeg åpnet og samtalen gikk omtrent som dette: «Dersom du kan levere Gaupen skaphengeren vi har snakket om før påske er jeg klar for å gjøre en handel i dag. Du skulle jo ringt meg vedrørende dette?» Han: «beklager, men jeg fikk ikke svaret inn før nå, men vi kan levere før påske.» Jeg: «da trenger du kanskje noe fra meg?» Han: «Ja, da trenger jeg fødsels- og personnr., fult navn, adresse og mail.» Jeg: «Fint, da sender jeg det over med en gang.»

Dermed sendte jeg en mail med alt det som forutsatte at jeg ville handle, samt alle personalia. Må si jeg ble overrasket da jeg 10 min. etter leste mailen jeg trodde skulle være en bekreftelse og der sto det. Vi kan dessverre ikke levere denne før påske. Vi beklager.  Jeg sendte en ny mail, hvor jeg mente at dette måtte bero på en misforståelse? Uansett, fikk ikke noen Gaupen henger. Gode råd ble dyre (bokstavlig talt) da jeg ringte en gammel kompis som også driver med tilhengere, men mye dyrere tilhengere. Det ble handel og tilhenger leveres i god tid før påske, men av noe høyere kvalitet enn jeg hadde tenkt meg. Tysse-henger skal visst nok være Rolls i denne sammenheng. Torild bråbestemte seg for at nå skal kjøkkenet males og dermed ryddet hun alt ut, vasket vegger og tak og etterpå dro hun ut og handlet det hun trengte. Dette var ikke akkurat noe jeg hadde lagt inn i mitt skjema og planen for hva jeg skulle drive med, men... Mens Torild var ute ble jeg plutselig minnet på at jeg er under behandling for prostatakreft, da jeg mottok en telefon fra Radiumhospitalet hvor en hyggelig kar spurte om jeg var klar for time for samtale med en overlege onsdag 27. mars kl. 09.00. De ba meg også å ta blodprøver minst et døgn før jeg kom til timen. Jeg spurte (egoistisk) om det var mulig å få time senere på dagen på grunn av køen inn om morgenen. Da kunne han fortelle at det ikke var noe ledig og at de hadde pasienter fra hele Norge, så da-så.

Han sa også noe om fredag 29. og at jeg ville få et brev, ikke mail, men en tekstmelding. Et kvarter senere ringer en hyggelig dame fra samme sykehus og forteller at jeg ikke skal på CT på fredag, men dagen før, altså torsdag 28. Jeg vil motta brev om dette og da skjønte jeg at det var det han forrige karen hadde forsøkt å fortelle meg også, men jeg hadde ikke fått med meg alt. Ok, da blir det tre enkelt-turer til Radium’en neste uke og jeg er glad det skjer noe.

Etter en svært ineffektiv formiddag med mye telefoner og dealing med tilhenger-«langere», ble det tid for å sette sammen mc’n igjen. At jeg skulle plundre så mye for å få på plass wiren på den elektromotoren som styrer eksosventilen er helt utrolig, men det er veldig trangt og ikke mulig å se noen ting, samtidig som fingertuppene mine er helt «fjerne» Etter middag gikk jeg på med krom nakke igjen og fikk omsider alt på plass og jeg har også startet den opp. Torild har vært litt «småsur» på meg i dag for det jeg ikke bidrar og heller ikke er i treningsmodus. Dermed la jeg inn en 15 min. «løpetur» på mølla. Tror morgendagen byr på demontering av downlights, stikkontakter og diverse maskeringsarbeide.