8. apr, 2019

Stråling dag for dag

8. april 2019:

 

Etter en god natts søvn ble det frokost og etterhvert litt avslapping før jeg skulle innover til første stråling denne uken. Trafikken innover gikk som en drøm og parkeringshuset hadde masse ledige plasser og jeg har aldri hatt så kort vei til utgangen som i dag. Strålingen gikk unna nesten uten å veksle et ord med pleierne og det kommenterte jeg når jeg gikk ut derfra. På veien utover kjørte jeg innom båtsjappa på Slependen og kjøpte noe småtteri til båtpussen som snart bør påbegynnes. Ikke vanskelig å svi av en tusenlapp i en sånn butikk nei.

Da jeg kom hjem høytrykkspylte jeg bilen i den iskalde nordavinden og etterpå var jeg så trøtt at jeg tok meg en liten høneblund og etterpå litt mat. Ute var det fortsatt ganske mye nordavind så jeg tok med meg godt med klær og dro ned i havna. Der blåste det enda verre enn hjemme og jeg vurderte om jeg bare skulle dra hjem igjen, men bestemte meg for å ta av presenningen. I bra vindforhold løftet den seg nesten av på egenhånd når jeg bare hadde løsnet alle kanner og rep. Det å legge sammen en 12x7 meter presenning i nordavind er litt vanskeligere, men jeg fikk hjelp av en i havna og når han hørte jeg hadde tenkt å kaste den, ville han heller ha den med seg hjem.

Det var så kaldt på fingrene at jeg bestemte meg for å ta av stativet en annen dag og dro hjem, kanskje i morgen? 

Etter middag var det bare å komme seg avgårde til melodiutvalgmøte i koret for å ta ut resten av låtene vi skal ha inn i programmet vårt til høsten. Et effektivt møte som var ferdig tidlig og jeg var hjemme igjen kl. 20.30. I natt skal Anders overnatte hos oss så Torild får kjørt han til Bærum Sykehus kl. 8. i morgen Jeg selv skal møte tidlig på Radium’n for å stråle og så ha time for legekonsultasjon. Håper på litt bedre temp. i morgen så det går an å holde på litt nede i havna, kanskje gjøre klar litt under båten.

Legger ved et bilde fra et øyeblikk hvor humøret ikke var på topp ved montering av varme på hytta.