18. mai, 2019

Etter stråling, dag for dag

18. mai 2019: 

I natt var jeg oppe å pissa minst 3 ganger og det hadde vel sammenheng med at jeg greide å få i meg 4 x 0,33 pils og det er jo vanndrivende i seg selv. Hadde akkurat sånn passe vondt i stortåa mi, men følte allikevel å ha sovet ok. Vi sto opp ca kl. 10 og når jeg vet at Torild ryddet og vasket opp til kl. 3 i natt var det jo akkurat som det ikke hadde vært folk hos oss i går, bortsett fra at kjøkkenbordet fortsatt sto i stua. Vi bar det inn på plass og fikk i oss en god frokost, deretter var det bare hvile og MotoGP for min del resten av dagen. Torild hadde selvfølgelig tatt på seg å lufte en schæfer som er alene hjemme i helgen ute på Spikkestad. Da hun kom hjem hadde hun (selvfølgelig) han med i bilen under påskudd av at hun ikke fikk han ut av bilen da de kom tilbake til hjemmet hans. Jeg var forberedt på at han kom til å være med henne hjem, men satte ned foten og forlangte at hun skulle dra ut med han igjen. Jeg er egentlig god kompis med han og vi har hatt han hos oss flere ganger før, men i den formen jeg nå er orket jeg ikke tanken på å ha 2 masete schæfere i hus. Når hun kom hjem spiste vi samme matrett som Torild serverte til gjestene i går, cæsarsalat.

Nå var det egentlig planlagt at vi skulle gå oss en liten tur, men jeg har ikke helt kontroll på tarmen i dag, så nå er det rett ut på sofaen og etterhvert ESC på NRK1 uten særlig høy lyd. En helt annen ting, nå må det snart bli slutt på bivirkningene av denne strålingen!

Billedtekst: «Corra» hviler i sofaen til mor.

17. mai 2019:

Sto opp kl. 07.40 tok en kjapp tur på badet og så var det å fire vimpelen for så å hale flagget. Torild og (litt) jeg hadde gjort de fleste forberedelsene i går så det gjenstod bare litt kosearbeide her og der og selvfølgelig litt ekstra pynting med flagg og syriner. Vi vasket av utemøblene og gikk deretter inn i finstasen for å bivåne 17. maitoget. Vi sto som vanlig sammen med naboene våre og vi var helt enige om at vi ikke kjenner en kjeft av de som nå er de som fyller toget. Etterpå gikk vi tilbake og jeg pyntet meg i shorts og t-skjorte sånn at jeg kunne fortsette med litt mer opphenging av flagg på portstolper etc. Torild gikk tur med «Corra» og etterpå skjøtet vi på med kjøkkenbordet i stua og hun pyntet bordet og en hel masse som jeg ikke skjønner noe av. Riktignok grillet jeg de marinerte kyllingfileene ute på grillen så det var klart til å bli tilsatt salaten til mor. Vi koste oss også ute i solen og tok oss til og med et glass vin som virkelig ga en god ro! Vi ventet jo på 13 gjester med ankomst kl 18 og heldigvis hadde Torild sagt til naboene at de godt kunne komme litt før. Det førte til at alle utemøblene ble vasket på nytt, de hadde blitt helt gule av blomsterstøv igjen! Omsider var alle på plass og vi hadde en utrolig hyggelig kveld sammen, med god mat og drikke. For egen del var jeg veldig forsiktig med å drikke for mye alkohol og følte at jeg greide meg veldig bra, måtte riktignok ta en strekk på sofaen midtveis på kvelden, men det ødela overhodet ikke stemningen for de andre. Når vi er så mange som 15 til bords er det ikke like lett å få snakket like mye med alle, men følte allikevel at alle koste seg stort! Alt i alt veldig fornøyd med denne dagen på alle måter.

 

Billedtekst: Pyntet bord, kakefat, vertene.